Langhøj Live ApS

Hasselager Centervej 26

DK - 8260 Viby J

PRODUCENT

© 2019 by Langhøj Live ApS. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
RING TIL OS

+45 87 41 10 40

EMAIL OS
ÅBNINGSTIDER

Man - Fre: 8 - 16

Links til andre Langhøj Live hjemmesider

www.nu-drive.com

www.langhoej-live.dk

Download brochure

Engelsk

Dansk

Tysk

Spansk

Marketing 

Video

Billeder

HVORFOR VÆLGE EN ICON?

REDUCEREDE SMERTER

Mange kørestolsbrugere lider under kroniske smerter fra nakke- og/eller lænderegionen. Forskning viser at kørestole med affjedring er effektive til at reducere niveauet af oplevede smerter i kroppen. 


ICON A1 brugere rapporter ofte at deres smerter, som de har lidt under i mange år, er blevet kraftigt reduceret og i nogle tilfælde endda helt forsvundet, få måneder efter de begyndte at bruge en ICON A1 kørestol.

 

Der er ikke foretaget kliniske undersøgelser til at understøtte denne påstand, som alene er baseret på teoretiske studier af kørestole med affjedring, samt fra feedback fra enkelte kørestolsbrugere. 

FORANDRER SIG I TAKT MED DIN KROP

Alle kroppe forandrer sig over tid! 

 
Nytilskadekommende rygmarvs-patienter og muskelsvindspatienter taber muskelmasse i løbet af årene. 

 

Mennesker med neurodegenerative sygdomme, som f.eks. sclerose, eller ældre mennesker, kan ændre kropsholdning hastigt over kort tid. Andre mennesker taber sig eller tager på, som tiden går. Børn vokser sig større og har behov for tilpasninger af kørestolen i takt hermed. 

 
ICON A1 kørestolen kan tilpasses til dig, istedet for at du skal tilpasse dig til den. Dermed elimineres behovet for uhyppig udskiftning af din kørestol. 

REDUCERET RISIKO FOR KNOGLEBRUD

Knogleskørhed er frygtet af mange kørestolsbrugere. Som følge af en forholdsvis lav belastning af knoglerne, reduceres knoglemassen hurtigere. 

 

Da selv små stød kan forårsage knoglebrud, er det forventeligt, at ICON A1 affjedringen kan reducere risikoen for knoglebrud i visse situationer, da den effektivt absorberer stød og bump.

ØGET BLÆREKONTROL

ICON A1 brugere har rapporteret, at de oplever forbedret blærekontrol, efter at de er begyndt at bruge ICON A1 kørestolen.

 

ICON A1 absorberer stød og vibrationer fra underlaget, og derved er der færre pludselige bevægelser, der forårsager at blæren trækker sig sammen og fører til ufrivillig vandladning.

 

Der er ikke foretaget kliniske undersøgelser til at understøtte denne påstand, som alene er baseret på feedback fra enkelte ICON A1 brugere.