Langhøj Live ApS

Hasselager Centervej 26

DK - 8260 Viby J

PRODUCENT

© 2019 by Langhøj Live ApS. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
RING TIL OS

+45 87 41 10 40

EMAIL OS
ÅBNINGSTIDER

Man - Fre: 8 - 16

Links til andre Langhøj Live hjemmesider

www.nu-drive.com

www.langhoej-live.dk

Download brochure

Engelsk

Dansk

Tysk

Spansk

Marketing 

Video

Billeder

ICON A1 TIL VOKSNE

DET PERFEKTE VALG TIL DIG

Uanset hvor i dit liv du befinder dig, så er ICON A1 det prefekte valg!

 

Kørestolen er ligeså unik som du er. Uanset hvor eller hvornår du foretager dig noget, så kan ICON A1 tilpasses præcist til dit behov. 
 

Alle steder - når som helst!
 

At sidde i en ICON A1 betyder samtidig at du bevarer en aktiv livsstil - du bliver mindre udtrættet da vibrationer fra underlaget absorberes i affjedringen fremfor i din krop.  

Gennem et langt og aktivt liv vil det betyde en stor forskel for dig.  


Vælg en ICON A1 – din krop vil takke dig for det! 

HVAD SIGER ANDRE BRUGERE

VALI PREM

ISRAEL

‘’Affjedringen har virkelig ændret mit liv! Jeg kan blive ved ilængere tid og længere distancer før jeg bliver udtrættet.  Og jeg har ingen smerter dagen efter, hvilket er vidunderligt! " 

Vali har en inkomplet paraplegi og lider meget under smerter i hendes ryg! 

VERONIKA VADOVICOVA

SLOVAKIET

‘’Med ICON kørestolen har jeg været i stand til at reducere mit behov for tre forskellige kørestole, til blot én enkelt!"

Veronika er guldmedaljevinder i både skydning ved de Paralympiske Lege og til Verdensmesterskaberne! 

DAVID LEBUSER

TYSKLAND

''Affjedringen er så behagelig ved høje forceringer og på trapper. Jeg har energi til at fortsætte  hele dagen og stadig udøve WCMX om aftenen!" 

David er #3 i verden i WCMX sporten!

ICON A1 TIL BØRN

ICON A1 ER FANTASTISK TIL BØRN

De mange justeringsmuligheder sikrer dig, at kørestolen altid vil passe perfekt til dit barn. Den samme base anvendes til både børn og voksne - det er kun siddepladen der skal udskiftes, i takt med at benene bliver længere.  


Imens barnet skal lære at køre sin kørestol, er det anbefalet at camberingen sættes til 14 grader, for at sikre stabilitet. Som barnet vokser sig større er der efterfølgende et behov for at reducere cambervinklen for at komme igennem dørene i huset. På ICON A1 gøres denne justering på blot få minutter.   


Nakkestøttet, armlæn, ryglænsskal, kropsstøtter, abduktionsstøtte og kropsseler kan alle monteres på ICON A1, så dit barn har den optimale siddestilling hele dagen.  


Affjedringen sikrer endvidere, at dit barn sidder som blommen i et æg og har optimale betingelser for et rigt liv i sin kørestol. 


ICON A1 er testet i henhold til ISO 10542 standarden og kan anvendes under transport i et motorkøretøj, såfremt barnet vejer mindre end 48,5 kg.